Nowocoat kattopinnoitteetHaluatko, että kattosi näyttää upealta ja suojaa taloasi?

Kaunis talo ansaitsee kauniin katon. Vanha, harmaantunut ja kulunut katto voi pahimmassa tapauksessa lakea kiinteistösi arvoa. Katto altistuu koville olosuhteiden vaihteluille. Sateen, lumen, jään ja auringon aiheuttama kuluminen saa katon alkuperäisen pinnan irtoamaan ja katto alkaa näyttämään harmaalta ja likaiselta. Vähitellen vesi pääsee tunkeutumaan katemateriaaliin ja luo hyvät olosuhteen sammaleen, levän ja jäkälän kasvulle sekä altistaa katemateriaalin pakkasrapautumiselle.
Onneksi kattoa ei tarvitse kokonaan vaihtaa. Katemateriaalin pinnan voi uusia maalamalla. Nowocoat kattopinnoitteilla jatkat kattosi ikää 10-15 vuotta. Kattosi saa uuden suojakerroksen ja upean ulkonäön – edullisemmin kuin luuletkaan!
 

Jatka kattosi käyttöikää

Kuitusementti, betonitiili tai teräs kattosi voidaan suojata uudella kestävällä pinnoitteella. Kestävät, UV-stabiilit ja joustavat kattopinnoitteemme on kehitetty vuosien kokemuksella kestämään kaikkia sääolosuhteita käyttämällä innovatiivisesti parhaita saatavilla olevia raaka-aineita.

  • Uusi kestävä pinta
  • Säästää 75% uuden katon kustannuksista
  • Useita kauniita värejä
  • Jatkaa katon käyttöikää 10-15 vuotta
  • Valmista muutamassa päivässä
  • Huippu laatua

 

Suosittelemme, että pidät katon kunnosta huolta Neutralon puhdistuskäsittelyllä vähintään joka toinen vuosi. Käsittely puhdistaa kasvuston ja lian ja estää katemateriaalin pinnan vaurioitumisen uudelleen. Kattoalan ammattilaiset puhdistavat ja maalaavat kattosi erityisesti siihen tarkoitetuilla laitteilla muutamassa päivässä jonka jälkeen kattosi on kuin uusi monta vuotta eteenpäin.