sertifikaati

Miksi katto kannattaa maalauttaa?

Katto altistuu suurille lämpötilavaihteluille, auringolle, vedelle ja jäälle jotka saavat katemateriaalin alkuperäisen pinnan irtoamaan. Suojaava pintakerros voidaan uudistaa huolellisella katon puhdistuksella ja Nowocoat -kattopinnoiteella.
Nowocoat -kattopinnoite kestää olosuhteiden vaihteluita ja suojaa katemateriaalia rapautumiselta. Kattosi näyttää kuin uudelta ilman koko katemateriaalin vaihdon kustannuksia.
Kattourakoinnin ammattilaisen tekemä puhdistus ja maalaus kestää vain 2-3 työpäivää. Puhdistus tehdään yleensä korkeapainepesulla joka poistaa irtonaisen lian, sammaleen ja jäkälän. Puhdas pinta käsitellään sammalaineella tai peltikatto soveltuvalla pesuaineella.
Kun katto on kuivunut, se maalataan 2-3 kertaan NowoCoat, NowoRub tai Nowo Metal kattopinnoitteella katemateriaalista ja sen kunnosta riippuen. Kattourakoinnin ammattilainen osaa valita juuri oikean pinnoite tuotteen sinun katollesi.
 
Tutkimus ja tuotekehitys
Nowocoatin testaus- ja tuotekehityslaboratorion osaavat ammattilaiset huolehtivat tuotteiden laadunvarmistuksesta ja uusien innovatiivisten tuotteiden testaamisesta. Tuotteet testataan kansainvälisten ISO standardien mukaisesti.